Според запознати, двамата се занимават с търговия с наркотици. Васил

...
 
Според запознати, двамата се занимават с търговия с наркотици. Васил
Коментари Харесай

ЕКСКЛУЗИВНО: Боби Маникатов е злодеят – кредитор забил кирка в автомобила на длъжник

 

Според осведомени, двамата се занимават с търговия с опиати. Васил Маникатов даже е лежал в пандиза. Синът му също е арестуван за разпространяване на опиати.

Бащата и синът очевидно са преструктурирали бизнеса си в кредитната сфера, само че явно употребяват силовите способи, присъщи за незаконните групи, в един по-бял бизнес. 

Забиването на кирка е остарял мафиотски прийом. През последните дни тези офанзиви в Сандански и околията са зачестили, като млад мъж от Петрич се оплака пред „ Струма “, че нощес е намерил автомобила си погубен. Лекият автомобил “Пежо ” е бил паркиран в междублоково пространство в централната част на града. Кирката е по този начин забита, че транспортното средство е съществено повредено. Майката на Борис Д. е подала сигнала в полицията, изработен е оглед, вандалите се търсят. 

 

Твърди се, че въпросните “вандали ” са точно Васил Маникатов – Маниката и синът му Боби Маникатов.

Преди години бащата, който е прочут като наркобос №1 на Югозападна България, бе екстрадиран от Гърция с цел да излежи присъдата си в България точно за разпространявала опиати. По живота му може да се напише книга или да се снима сериал като за колумбийски наркобарон. Името на Маниката се появи още при започване на 90-те години на предишния век, като 61-годишният необут прекарва огромна част от живота си по арести и затвори. 

В Гърция той беше арестуван с хероин и наказан на 12 години затвор за това, че през 1996 година продал 3,5 кг хероин на гръцки жител. Преди да бъде екстрадиран в южната ни съседка тогава, Маниката съобщи, че е почнал законен бизнес – развъждане на марули и към този момент е засадил 15000 корена.

Васил Маникатов бе похитен от групировката на „ Наглите ” до момента в който бе в отпуск от пандиза в Казичене. Тогава той платил 240 000 лв. откуп за свободата си и стана един от главните очевидци против групата.

Синът му Борислав също не е надалеч от бизнеса с дрогата. Боби Маникатов, прочут като Малкия Маникат, към този момент бе задържан при зрелищна спецакция в Сандански преди година.

Източник: mutrinews.com

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР